En menstruations session hos mig vil guide dig tilbage til dig selv. 

Vi vil sammen folde din cyklus ud – muligheder og begrænsninger. 

Vi kvinder har en unik mulighed for at lade os guide gennem livet ved at læne os ind i vores månedlige cyklus. 

Det er ikke meningen, at vi skal lide med gener og ubalancer måned efter måned. 

Grunden til at du kommer til mig kan feks være; 

  • Hvis du lider af ubalancer, som smertefulde menstruationer,  ægløsningssmerter, store humørsvingninger, uregelmæssig menstruation, kraftig blødning etc.  
  • Hvis du har vanskeligheder efter, at være stoppet på hormonel prævention. 
  • Hvis du ønsker at forstå og lære din cyklus at kende – og finde netop din cyklus unikke mønster. 
  • Du ønsker at blive mere sikker på din cyklus ift fertilitet og ønsket om graviditet. 
  • Du ved at der er andet og mere i din månedlige cyklus, end bare det fysiske, og du ønsker at dykke ned i de fire faser i din cyklus og folde nye sider af din kvindelighed ud, som nydelse, kraftfuldhed og din intuition. 

Ingen kvinde skal lide under smertefulde menstruationer, PMS, med store humørsvingninger, manglende eller uregelmæssige menstruationer, som er eksempler på de mange ubalancer, som viser sig i ens cyklus og som skal tages alvorligt, da din cyklus er den første til at fortælle dig hvis der er steder du trænger til at justere i dit liv, krop og sind. 

Ved at lære om din cyklus og det den fortæller dig, vil du opleve et liv med mere glæde, nydelse og at turde og kunne være hele DIG. 

At lære din cyklus at kende og begynde at leve i overensstemmelse med den, er den lige vej ind i at leve et liv i balance. Det ER medicin. For det gør at du mærker dine behov, dine værdier og det du ønsker med dit liv. Det sænker dit stressniveau og gør dig i stand til at leve et liv, som er skabt ud fra dine indre værdier. 

At leve med sin cyklus er fyldt med selvkærlighed og det opbygger en dyb selvaccept. Det giver dig en ny bevidsthed om dig selv og dine udfordringer og begrænsninger. Det giver dig valg og muligheder. Den nye bevidsthed og selvaccept vil virke enormt stressreducerende og nærende og du vil få et nyt afsæt for dit liv.  

Individuel og konkret vejledning

Du vil få konkret og individuel guidning og støtte igennem alle faser af din månedlige cyklus, som er en del af din livsvej gennem dit kvindelige landskab. 

Når du kommer hos mig vil mit fokus være på, at få dig til at se din menstruationscyklus, som en støtte til at være mere dig selv. En oplevelse af at vende hjem til dig selv og de udfordringer du oplever gennem din cyklus vil du se er en nødvendig del af rejsen. 

Vi vil sammen folde din cyklus ud og se på den den fysiske og den psykiske del. Hvad er svært og hvad fylder for dig. Jeg vil guide dig i at opnå det du ønsker dig, samtidig med at du få en dybere forståelse af det din cyklus vil fortælle dig. 

Du vil få en olieblanding med hjem. Den vil være blandet af de reneste olier og tilpasset dig, så den støtter dig der hvor du er lige nu. 

Du vil få vejledning og hjemmearbejde f eks i form af at tracke din cyklus hver dag. 

Jeg tilbyder også en fuld cyklus gennemgang over 4 møder. Hvor vi går i dybden med hver af de fire indre årstider i din månedlige cyklus. Det koster 2800 kr. 

Pris

Rådgivning: 75 min,  850 kr.

Konsultationerne kan foregå online eller hos mig på Lillehammervej, 8200 Århus N. 

Ring gerne for en uforpligtende snak på 41293637 

Eller skriv en mail på sivgry@gmail.com