Olierne kan støtte dig igennem din cyklus og på mange andre områder i livet. Her kan du læse om hvordan du kan bruge dem, hvordan de virker og hvordan du køber dem.
Siv fortæller:

Det kan du bruge olierne til
Jeg har brugt essentielle olier i årevis og de er en vigtig og uundværlig støtte i mig og min families liv. Jeg begyndte at bruge essentielle olier, da jeg søgte efter naturlige alternativer til at støtte krop og sind. Olierne blev mit valg og jeg bruger dem nu overalt i mit liv. Efter noget tid begyndte jeg at forhandle dem, da jeg mærkede hvor uundværlige de er for mig og min familie, og jeg kan stå 100% inde for dem. 

Du kan bruge olierne til at støtte til bedre fordøjelse og søvn, og til at booste dit immunforsvar, hvilket er tre helt afgørende områder. Derudover støtter de ved angst, nedtrykthed, ved stress og emotionelle ubalancer. De er eminente til at understøtte en balanceret cyklus.

Jeg bruger doterra essentielle olier, da de er 100% rene olier uden tilsætningsstoffer. De er så rene, at jeg kan indtage dem og støtte min krop indefra. Det er enorm potent naturmedicin og de er uden bivirkninger. 

Sådan virker essentielle olier
Essentielle olier er en del af plantens eget forsvar og beskyttelse. De er helt naturlige og vores krop genkender komponenterne i olierne, som noget “naturligt” og derfor kan kroppen samarbejde med olierne. Disse olier virker på celleplan, da de kan diffundere ind gennem cellemembranen i vores celler. Dette er meget unikt og videnskaben har også fået øjnene op for de unikke egenskaber, som naturlige olier har og der kommer mere og mere evidensbaseret forskning på området. 

Kvalitetsolier
Olierne er af den højeste kvalitet og høstet i de områder, hvor planterne gror bedst og derfor er mest potente. Der høstes med stor omtanke for naturen, miljøet og de mennesker som bor i nærområderne. Der er derfor et tæt samarbejde med de små landmænd og et stort fokus på at gøre det bæredygtigt, for både mennesker og naturen. 

Alle olier er Certified Pure Therapeutic Grade ( CPTG) mærket og testet gennem et tredjepartsfirma. Det sikrer den høje standard. Denne CPTG mærkning er baseret på en fast og kontolleret test gennem hele processen, lige fra jordens kvalitet, hvor der testes for kemikalier til laboratorieundersøgelser, hvor der testes for mug, svampesporer, pesticider og andre mulige forureningskilder. 

Sådan kommer du igang
Disse højt vibrerende potente olier, kan så uendeligt meget og jeg vil utrolig gerne hjælpe dig igang, hvis du føler dig kaldet. Jeg holder jævnligt foredrag og workshops om olierne, også online, som du kan komme til hvis du vil. Du er også velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere. Det vil være en ære for mig, at hjælpe dig med de områder du ønsker støtte til i dit liv. 

Du kan gå direkte til min side og købe olierne under “Join & Save” – derefter kan du som Wholesale Costumer bestille dine olier. Hvis du ikke melder dig ind betaler du fuld pris for det du køber. Jeg anbefaler altid at man melder sig ind, da det er mest økonomisk fornuftigt. Som medlem forpligter du dig ikke til noget som helst, men får 25% rabat på alle dine køb det næste år. 

Kontakt mig
Hvis du er nysgerrig eller har brug for mere råd og vejledning inden du går ind i oliernes dejlige univers, så kontakt mig endelig. Skriv en mail på sivgry@gmail.com, jeg vil rigtig gerne hjælpe dig og da jeg har over 150 mennesker i mit team, har jeg masser af erfaring at trække på, så du kommer godt og trygt igang.