For at være i balance med dig selv kræver det at du først finder ind til dig selv. Hvad er din kerne? Hvad består du af?

Jeg vil gerne hjælpe dig med at nå ind, at lære at lytte til dig selv. Via meditationer, Emotionel Frihedsteknik, yoga, øvelser og personlig guidning og vejledning kan du lære dig selv bedre at kende, få klarhed i hvad du virkelig er, hvad du brander for, hvorfor du er her. Hvorfor du har endt her på denne side.

Online FertilitetsGuide

Jeg er ved at udvikle en Online FertilitetsGuide til dig med fertilitetsudfordringer.

Jeg vil gerne guide dig på en svær vej i ufrivillig barnløshed. Det kan føles ensomt, svært og mørkt, men det kan også være en rejse som fører dig tættere på dig selv. Når du tør at se din frygt i øjnene og tager skritdtet alligevel, så er det er der du udfoldes, vokser og lærer dig selv bedre at kende. Jeg vil guide dig på din rejse. Til mere harmoni, til større forståelse for dig selv, og til at øge dine chancer for at blive gravid.

Praktisk:

FerilitesGuiden består af en PDF-fil som du kan downloade. Den indeholder lydfiler, YouTube-videoer og tekst. Du får ubegrænset adgang til Guiden.

Indehold:
Yogaprogram som bygger på Mojzisovaøvleserne.

Dette er et yogaoprogram for at fremme fertiliteten. Mekaniske blokkeringer i bækken, ryg, lår og underliv kan lede til infertilitet og øget abortrisiko. Det får du arbejdet med i dette yogaprogram samtidig som du forbinder dig til din krop, lærer at mærke dit underliv og synkroneiser dig selv til tit åndedræt.

Meditationer

Til at lære at sidde med de svære følelser. Til at tage omsorg for dig selv. At lære at svære følelser og mørke tanker kan komme og kan forsvinde igen. At finde guidning indeni.

EFT-meditationer

Til at komme dybere med følelserne og tankerne. Få arbejdet med den stress som er forbundet med ufrivillig barnløshed, og måske endda er årsag til infertiliteten.

Øvelser

Til de dage hvor der ikke er så meget tid, men du har brug for lidt selvomsorg, en tanke eller et tip til noget som gør dig glad og rolig.

Det næste Du kan vælge at købe det næste trin i FertilitetsGuiden som er en personlig vejledning.

Læs mere her.

CyklusLiv

Online Yoga

Jeg har en gruppe på facebook med mange dejlige videoer til dig som vil udfolde dig selv indenfor yoga. De fleste videoer er MediYoga som er en blid form for yoga fyldt af selvkærlighed og selvaccept.

I MediYoga er det pladsen for dig selv som er det essentielle. Pladsen til at være dig, lige som den du er. Dine yogastillinger laves med lukkede øjne og du mærker hvad der sker i dig og din krop. Det er ikke altid let at blive, der i kroppen. Fordi, den fortæller nogle gange ting som ikke er rare at høre, men den kan også fortælle noget som leder til forløsning. Måske begynder tåre at rinde, uden at du forstår hvorfor. MediYoga kan også være rigtig udfordrende, udfordende at blive i dig selv, i nuet og det der er. Hvis du trænger til stillhed og en dejlig guidening ind i bevægelse, meditation og mantraer, er dette noget for dig.

Jeg arbejder med en metode som hedder Emotionel frihedsteknik, EFT, eller tapping. Denne metode får krop og sind til at forbindes i en harmonisk terapi. Det er en metode som kan bruges der hjemme, på gåturen eller under vejledning af mig. Følelser kan forløses, blokkeringer opløses og begransinger rives ned. Det er denne metode der hjælper mig igennem min egen rejse med barnløshed, de tvivl som har ligget i at skulle bevæge mig udenfor den ”traditionelle medicin” som læge, usikkerheden og den manglende tro på mig selv, og også hverdagsdilemmaer som bonusmor til en 10- og en 14-årig. 

Meditationer

Mine meditationer kommer fra hjertet. Jeg vil så gerne sprede budskabet om at elske dig selv, at tage hånd om dig selv, passe på dig selv. Alle de kritiske tanker som du kan fylde dig selv  med hver dag, for en lille stund, læg dem væk og lyt til dit hjerte.

Mit hjerte brander for at meditere. I stillheden kommer ideer, i stillheden kommer tåre, omsorg, og klarsyn. Først er der typisk mange tanker, meget modstand, måske enda fysisk smerte. Men så pludselig indfinder sig roen. Nogen gange hurtig, andre gange først til sidst, og indimellem slet ikke. SÅ kan det være at jeg skal ud i naturen i stedet for. For at give hovedet lidt ro.

I mine meditationer vil jeg guide dig til at finde hjem til dig selv.

Personlig vejledning