Tirsdag 15. december kl. 19-20.30 –  kun 8 pladser i alt
i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus C
(Vi overholder Coronarestriktionerne)

Hvis du oplever gener forbundet med din cyklus, som feks  PMS – store humørudsvingninger, smerter under din menstruation, hovedpine, kraftig blødning, uregelmæssig menstruationer, så vil denne aften være starten på vej mod en mere balanceret cyklus. 

Det er ikke meningen at vi skal leve med de ubalancer og gener måned efter måned.

Vores månedlige cyklus er styret af hormoner og vores hormoner er styret af hvad vi spiser, hvordan vi sover, hvor stresset vi er, så hvis der er ubalancer i dit liv, vil  vil det hurtigt give sig til udslag i din cyklus og du får øjeblikkeligt klar besked, hvis der er steder du skal have fokus på,  justeret og ændret. 

Derfor er det så vigtigt at kende til sin cyklus og lytte til hvad den fortæller os. Det vil vi gerne hjælpe dig med. 

Vi kvinder har en unik mulighed for at blive guidet, når vi læner os ind i den visdom vores cyklus viser os måned efter måned. Vi skal bare lytte. Vi skal være med det der er. Vi skal ikke mere eller mindre. Vi skal omfavne os selv og det flow vi får fortalt af kroppen.

Når vi omfavner de muligheder og behov, som hver fase måneden igennem viser os, mærker vi hvor uendelig meget selvkærlighed og selvaccept der er forbundet med at følge sin cyklus.

Så hvis du ønsker at gå mere i dybden med det din krop hver måned fortæller dig og dermed lære dig selv at kende på en ny måde, så er denne aften for dig.

Vi vil skabe et frit og bevidst rum, hvor du kan være dig, hele dig, uanset hvordan det er den dag.

Aftenen vil vi starte med en guidet meditation, så vi kan lande og mærke os selv og der hvor vi er præcis lige nu.

Derefter vil du blive introduceret til de fire årstider, som den kvindelige cyklus indeholder. Vi vil dykke ned i hver fases muligheder og behov.

Vores ønske er at aftenen skal være dynamisk og med udgangspunkt i dig, så stil alle de spørgsmål du måtte have til os. Siv er sygeplejerske og sundhedsplejerske og Magdalena er læge.

Vi glæder os til at se dig.

Siv og Magdalena

Læs om vores Online CyklusGuide her