Kvindegruppe for dig, som ønsker at lære mere om de muligheder der ligger i kende din menstruationscyklus.  

Lær at forstå din menstruationscyklus. 

At kende sin cyklus og leve efter den giver dig en større frihed, mere energi og øget selvkærlighed. 

Hvis du oplever gener forbundet med din cyklus, som feks  PMS – store humørsvingninger, smerter under din menstruation, kraftig blødning, uregelmæssig menstruationer, så vil dette forløb være starten på vej mod en mere balanceret cyklus. 

Det er ikke meningen at vi skal leve med de ubalancer og gener måned efter måned. 

Vores månedlige cyklus er styret af hormoner og vores hormoner er styret af hvad vi spiser, hvordan vi sover, hvor stresset vi er, så hvis der er ubalancer i dit liv, vil  vil det hurtigt give sig til udslag i din cyklus og du får øjeblikkeligt klar besked, hvis der er steder du skal have fokus på,  justeret og ændret. 

Derfor er det så vigtigt at kende sin cyklus og lytte til hvad den fortæller os. Det vil jeg  gerne hjælpe dig med. 

Vi kvinder har en unik mulighed for at blive guidet, når vi læner os ind i den visdom vores cyklus viser os måned efter måned. Vi skal bare lytte. Vi skal være med det der er. Vi skal ikke mere eller mindre. Vi skal omfavne os selv og det flow vi får fortalt af kroppen.

Når vi omfavner de muligheder og behov, som hver fase måneden igennem viser os, mærker vi hvor uendelig meget selvkærlighed og selvaccept der er forbundet med at følge sin cyklus.

Så hvis du ønsker at gå mere i dybden med det din krop hver måned fortæller dig og dermed lære dig selv at kende på en ny måde, så er dette forløb for dig.

Det vil være et trygt og kærligt forum, hvor der er plads til at mærke ind i egne værdier, ønsker og behov. 

Jeg vil holde rummet og glæder mig til at møde dig. Jeg er uddannet sygeplejerske og sundhedsplejerske og har i årevis også lænet mig ind i den holistiske opfattelse af os som mennesker. Du kan læse mere om mig på 

CyklusLiv.dk 

Vi vil mødes hver tirsdag kl 10-11.30 hjemme hos mig i Århus N, tæt på universitetet. 
Tirsdag d. 24/11
Tirsdag d. 1/12
Tirsdag d. 8/12
Tirsdag d. 15/12

Pris 1200 kr – tilmeldingsfrist 20/11 til info@cyklusliv.dk