3 aftner med fokus på dig.

18. august, 25. august og 8. september kl. 19-21 –  kun 8 pladser
i Holistisk Lægehus, Frederiksgade 76A, 1. sal, 8000 Aarhus C

Livet og hverdagen drøner ofte derudaf og vi glemmer at skabe plads til stilhed og fordybelse. Men det er i de små øjeblikke med ro og fuld opmærksomhed at man kan høre hvad hjertets hvisken fortæller en. Hvilken vej man skal gå. Hvad kroppen har behov for. Hvad man virkelig har lyst til.

Disse 3 tirsdage vil vi have fokus på fordybelse, selvforkælelse, sårbarhed, nærvær og tilstedeværelse. 

Indhold

Vi skaber rammerne for en dybere forbindelse til dig selv som kvinde. Dine behov, dine følelser og din krop. Vi vil skabe et frit og bevidst rum, hvor du kan være dig, hele dig, uanset hvordan det er lige den dag. Vi ønsker at du skal blive set, hørt, mødt og forstået, da det giver mulighed for at være vores autentiske selv.

Vi ønsker at dette forløb vil støtte dig på din vej til mere selvkærlighed i hverdagen. 

Til at komme nærmere dybden og roen vil vi gøre brug af flere hjerteåbnende redskaber. Vi vil bevæge os sammen, lave yoga, gå i dybden med potente essentielle olier, lave øvelser og meditere. Vi inviterer også en lille smule hjertehjemmearbejde i mellem aftnerne.

Vi vil forløbet igennem bruge  Doterras essentielle olier, som er utroligt potente og 100% rene. Du vil få mulighed for at dykke mere ned i hvordan de kan hjælpe dig fysisk og støtte din psykiske velbefindende og vejledning i hvordan du kan integrere dem i dit liv. 

Der vil forløbet igennem være mulighed for at stille individuelle spørgsmål til os. Siv er sygeplejerske og sundhedsplejerske og Magdalena er læge.  

Vi glæder os til at se dig.

Early birdpris: 1280,- t.o.m. d. 10. august, derefter 1500,-

Udtalelser om vores tidligere kvindeevents

”Det var ren selvforkælelse at være til kvindeaften med yoga og æteriske olier. Det er altid dejligt med tid til sig selv i skønne omgivelser og sammen med andre, som kommer med samme hensigt. Der var skabt en hyggelig stemning med dufte og musik allerede da vi kom. Med sin sædvanlige rolige udstråling guidede Magdalena os igennem en rigtig god yogasession med særligt fokus på de nederste chakraer og på det 3. øje. Bagefter fortalte Siv om, hvordan æteriske olier kan gøre en forskel for os kvinder i forhold til hormoner, søvnbesvær og mange andre velkendte udfordringer. Det var virkelig spændende og godt præsenteret. Jeg havde lyst til meget mere, da aftenen var omme. Jeg kan virkelig anbefale sådan en aften til andre”

”Tak for en helt igennem inspirerende og vidunderlig aften i cyklusens tegn! Der var så meget der faldt på plads den aften, som jeg i den grad har savnet kendskab til i mit liv. Den viden jeg fik har hjulpet mig til at se på mig selv som kvinde på en helt ny måde, med meget mere Forståelse og Selvomsorg. Ønsker at alle kvinder må få kendskab til den visdom som cyklus rummer!
Jeg er dybt taknemmelig og helt igennem begejstret for den visdom i har lært mig!
Jeg er også utrolig glad for at have fået kendskab til de æteriske olier som i den grad vækkede nydelse, afslappelse og nysgerrighed hos mig. Dem vil jeg helt sikkert gå efter at få integreret i mig liv!”